Actie: Vier ons 5-jarig jubileum mee en maak kans op een tandemsprong bij Skydive Hoogeveen of familiekaartjes voor Familiepark Nienoord! Bestel voor minimaal €100. Meer info

Jubileum actie: win een tandemsprong bij Skydive Hoogeveen

Geplaatst op: 12-7-2024

Installerendoejezelf.nl, de webshop voor doe-het-zelvers en professionals, bestaat in september vijf jaar en dat vieren we met een geweldige actie! Klanten maken kans op fantastische prijzen, waaronder een tandemsprong bij Skydive Hoogeveen.

Van Installatiebedrijf tot webshop

Vijf jaar geleden ontstond het idee voor Installerendoejezelf.nl. Wesley, de oprichter, runde toen nog zijn eigen installatiebedrijf. Hij merkte dat veel doe-het-zelvers advies en de juiste materialen nodig hadden. Regelmatig werd hij gebeld met vragen of hij kon meedenken, helpen of bepaalde producten op voorraad had. De vraag was groot en Wesley besloot om een webshop te starten om aan deze behoefte te voldoen. Zo werd Installerendoejezelf.nl geboren.

Wesley vertelt: “Tijdens mijn werk als installateur zag ik hoe belangrijk het is om goede ondersteuning te bieden aan doe-het-zelvers. Met Installerendoejezelf.nl willen we mensen helpen hun projecten succesvol af te ronden, of ze nu eenvoudige vragen hebben of specifiek materiaal nodig hebben. We combineren onze praktijkervaring met een uitgebreid assortiment, zodat iedereen bij ons terecht kan.”

Jubileumactie: Win een tandemsprong

Om ons 5-jarig bestaan te vieren, organiseren we een speciale jubileumactie. Bij elke bestelling die wordt geplaatst, maak je kans op fantastische prijzen, waaronder drie tandemsprongen bij Skydive Hoogeveen. Wesley, die zelf een fanatiek skydiver is, wil deze unieke ervaring graag met jullie delen.

“Skydiven is voor mij de ultieme adrenalinekick en ik wil onze klanten diezelfde sensatie laten ervaren,” zegt Wesley. “Het is onze manier om hen te bedanken voor hun vertrouwen en om iets terug te geven.”

Voor degenen die minder avontuurlijk zijn ingesteld, is er ook een andere leuk prijs te winnen, gezinstickets voor Familiepark Nienoord.

Hoe doe je mee?

Deelnemen aan de actie is eenvoudig:

  • Plaats een bestelling van minimaal €100 in onze webshop.
  • Vink op de website aan dat je wilt deelnemen aan de jubileumactie.
  • Elke bestelling boven dit bedrag krijgt automatisch een deelnamebewijs voor de loting.

De actie loopt t/m 31 oktober 2024.